10.04.2018
Vacature Elektro Engineer

De organisatie
Rollepaal B.V., onderdeel van de Rollepaal Groep, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van machines voor extrusielijnen voor fabricage van kunststof leidingen. Het werkgebied van ons bedrijf is wereldwijd. Naast ons hoofdkantoor en productielocatie in Nederland hebben wij ook vestigingen in de USA en India. Op www.rollepaal.com vind je meer informatie over ons bedrijf en over de machines die worden geproduceerd. Binnen Rollepaal B.V. te Dedemsvaart werken bijna 90 medewerkers.

Jouw rol
Als Elektro Engineer bij Rollepaal ben je samen met je collega’s op de afdeling hoofdzakelijk bezig met specificeren van machines en het verbeteren van de huidige machineontwerpen. Je ontwikkelt ook nieuwe machines en daarvoor verzorg jij de kasten, panelen, schakelingen en schema’s, gebruikmakend van de nieuwste inzichten en methoden. Rollepaal machines onderscheiden zich internationaal door hun hoogwaardige besturing. Je kijkt kritisch naar de huidige ontwerpen en maakt voorstellen om deze beter, efficiënter en voordeliger te maken. De door jou gespecificeerde kasten en panelen worden ingekocht en aangesloten op onze montage-afdelingen, waar je indien nodig ondersteuning geeft aan de montage- en serviceafdeling. Je ondersteunt jouw collega’s en de afdelingsmanager om inrichting en werkwijze van de afdeling af te stemmen op de snelle groei en verdere professionalisering van de organisatie.

Wat breng jij mee
Je hebt een afgeronde (relevante) hbo-opleiding of door scholing en werkervaring een aantoonbaar vergelijkbaar niveau. Je hebt ruime ervaring in het ontwikkelen van machines en je kunt jouw progressieve aanpak laten zien aan de hand van voorbeelden waarbij je deze rol hebt vervuld. Je hebt een natuurlijke drive om constant te verbeteren en je hebt een opbouwende kritische blik, waardoor je mee kunt denken met collega’s over technische ontwikkelingen die onze producten nog beter kunnen maken. Je houdt van interactie met de mechanische- en softwareafdeling. Je leert steeds bij door feedback vanuit productie, service en onze klanten. Je bent resultaat gericht, zelfstandig, creatief en probleemoplossend. Ervaring met EPLAN is gewenst.

Rollepaal biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Dit geeft jou alle ruimte om invloed uit te oefenen op onze producten en je verder te kunnen ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Rollepaal biedt een marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket en een prima werksfeer!

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt, kan je bellen of mailen naar Sebastiaan van Vliet, Manager Engineering: s.vanvliet@rollepaal.com / 0523-624574. Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT