12.04.2018
Vacature Elektromonteur

Jouw rol
Jouw werkzaamheden zijn uitdagend en afwisselend. Primair houd je je bezig met het aansluiten van de elektrakasten op onze productiemachines met behulp van elektrische schema’s om aansluitend de complete machine af te leveren, nadat alle functies gecontroleerd zijn en van programma’s voorzien. Hierbij is besturingstechnisch inzicht nodig. Welke machine je bouwt varieert per keer. Mechanisch inzicht is nodig om kleine modificaties door te voeren. Daarnaast word je actief ingezet op de elektrische afdeling om printplaten te modificeren, frequentie regelaars te programmeren, PLC storingen op te lossen en reparaties uit te voeren.

Wat breng jij mee
Deze functie vraagt om iemand met een klantgerichte en flexibele instelling. Omdat je de machine oplevert na een grondige afname, moet je zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken én resultaatgericht zijn; de kwaliteit en juiste functioneren van de machine is jouw verantwoording.

Functie-eisen
- Afgeronde MBO-E opleiding (Besturingstechniek) niveau 4
- Affiniteit met werktuigbouwkunde
- 1-3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol
- Bereidheid tot het volgen van opleidingen .

Rollepaal biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Dit geeft jou alle ruimte om invloed uit te oefenen op onze producten en je verder te kunnen ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Daarnaast bieden we je een marktconform pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prima werksfeer!

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Marcel Klein, Manager Production: 0523-624524. Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT