17.04.2018
Vacature Kwaliteitscontroleur

De organisatie
Rollepaal B.V. is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van extrusielijnen voor fabricage van kunststof leidingen. Het werkgebied van ons bedrijf is wereldwijd. Naast ons hoofdkantoor en productielocatie in Nederland hebben wij ook vestigingen in o.a. de USA en India. Op www.rollepaal.com vind je meer informatie over ons bedrijf en over de machines die worden geproduceerd. Binnen Rollepaal B.V. te Dedemsvaart werken bijna 90 medewerkers.

Jouw rol
Als kwaliteitscontroleur ga je controles uitvoeren op basis van de gestelde normen en eisen (o.a. maatvoering, kwaliteit/afwerking van lassen en oppervlaktekwaliteit) op de binnengekomen onderdelen. Bij afkeur onderneem je adequate acties, zoals (digitaal) rapporteren en afstemming met inkoop en volg je de benodigde acties op. Indien een product in eigen huis te herstellen is, stem je dit af en draai je je hand niet er voor om, om de aanpassing zelf uit te voeren. Bij goedkeur verwerk je een en ander nauwkeurig in het ERP systeem en zorg je ervoor dat de producten op de juiste locatie in het magazijn terechtkomen. Mochten er nog behandelingen nodig zijn, organiseer jij dit fysiek en administratief. In verband met het projectmatige karakter in de assemblage, assisteer je, na een piek in het controlewerk, in de montage zodat je de bestemming van de onderdelen herkent en deze kennis vervolgens kan toepassen in het controleren/keuren. Daarnaast onderhoud en kalibreer je de meetmiddelen.

Wat breng jij mee
Voor deze functie van kwaliteitscontroleur beschik je over een afgeronde mbo opleiding richting de metaal (zoals werktuigbouwkunde). Je hebt minimaal 1-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en ervaring in het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je kunt goed tekeningen lezen en beheerst de Engelse taal goed. Meettechnieken en meetgereedschappen zijn jou bekend, je werkt nauwkeurig en je beschikt over goede communicatieve en samenwerkende vaardigheden. Verder ben je onderzoekend, enthousiast en voel jij je thuis op de productievloer. Heftruckervaring is vereist, net zoals een recent behaald certificaat.

Rollepaal biedt
Je komt te werken in een enthousiast team bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Je bent betrokken bij de bouw van alle machines van Rollepaal. Het gaat om een nieuwe functie die we graag samen met jou verder vormgeven. We bieden je de mogelijkheid om trainingen te volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in jouw vakgebied. Daarnaast bieden we je een marktconform pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prima werksfeer.

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt, kan je bellen naar Jacob Mollema (SCM): +31(0)523 – 624592. Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT