10.04.2018
Vacature Manager Productie

De organisatie
Rollepaal B.V. is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van extrusielijnen voor fabricage van kunststof leidingen. Het werkgebied van ons bedrijf is wereldwijd. Naast ons hoofdkantoor en productielocatie in Nederland hebben wij ook vestigingen in de USA en India. Op www.rollepaal.com vind je meer informatie over ons bedrijf en over de machines die worden geproduceerd. Rollepaal B.V. is onderdeel van de Rollepaal Groep. Bij Rollepaal B.V. te Dedemsvaart werken bijna 90 medewerkers.

Om onze sterke groei en verdere professionalisering productietechnisch in goede banen te leiden, zoeken wij een Manager Productie.

Jouw rol
Als Manager Productie ben je verantwoordelijk voor de organisatie, inrichting en aansturing van de volledige productieomgeving en geef je direct leiding aan 20-40 monteurs, vast en flexibel. Tevens draag je als veiligheidsgebiedbeheerder zorg voor de veilige uitvoering van alle werkzaamheden, in en rondom het bedrijf. Je bent in staat om de strategische- en operationale doelstellingen van de organisatie te vertalen in productie-jaarplannen. Samen met je team en collega managers ben je continu op zoek naar verbeteringen in het proces (o.a. 5S, standaardisatie werkplekken). Je draagt zorg voor minimalisering van verstoringen en afkeur, beheersing van de kwaliteit van afgeleverde machines (leverbetrouwbaarheid) en de aanname, opleiding en training van personeel.

Wat breng je mee
Je hebt een afgeronde hbo opleiding, richting Techniek, Bedrijfskunde of Logistiek en hebt minimaal 5-10 jaar gewerkt in soortgelijke rol, bij voorkeur in de machinebouw en/of assemblage. Je hebt bij voorkeur in een moderne kwaliteitsgerichte omgeving gewerkt.

Je hebt een coachende stijl van leidinggeven en bent als persoon te typeren als besluitvaardig, gedreven, dynamisch en flexibel. Je kan uitstekend omgaan met weerstand, weet veranderingen door te voeren en bent oplossingsgericht en goed in staat om overzicht te houden en structuur aan te brengen.

Rollepaal biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Dit biedt volop kansen om je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Dit jaar komt er weer een complete nieuwe productiehal bij. Dit geeft jou alle ruimte om zelf, samen met jouw team, invulling te geven aan de inrichting van de productie van Rollepaal. Rollepaal biedt je een marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket en een prima werksfeer!

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt kan je bellen of mailen naar Tom Bont (Director): t.bont@rollepaal.com / 0523-624599. Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939)

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT