12.04.2018
Vacature Mechanical Engineer

Jouw rol
Als Engineer bij Rollepaal ben samen met je collega’s op de afdeling hoofdzakelijk bezig met order engineering en het verbeteren van de huidige machineontwerpen. Je wordt ingezet in het in 3D uitwerken van klant-specifieke wensen in samenstellingen, werktekeningen, stuklijsten en indien nodig korte instructies. Daarnaast kijk je kritisch naar de huidige machineontwerpen en maak je voorstellen om deze beter, efficiënter of voordeliger te maken. We hebben een eigen fabricage en montage afdelingen waar je indien nodig ondersteuning geeft aan het maken of assembleren van de door jouw bedachte machinedelen.
Je ondersteunt jouw collega’s en de afdelingsmanager om inrichting en werkwijze van de afdeling af te stemmen op de aanstaande groei en verdere professionalisering van de organisatie.

Wat breng jij mee
Je hebt een afgeronde opleiding hbo werktuigbouwkunde. Je hebt een natuurlijke drive om constant te verbeteren en je hebt een opbouwende kritische blik, waardoor je mee kunt denken met collega’s over technische ontwikkelingen die onze producten nog beter kunnen maken. Je houdt van interactie met de mensen die jouw ontwerpen gaan vertalen in een eindproduct en wilt graag leren en betere producten ontwikkelen door feedback vanuit productie, service en van onze klanten. Je bent resultaat gericht, zelfstandig, creatief en probleemoplossend.
Je hebt aantoonbare ervaring met moderne wijzen van engineering en procesbeheersing waar uit je kunt putten om actief mee te werken aan verbeteringen.

Rollepaal biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Dit geeft jou alle ruimte om invloed uit te oefenen op onze producten en je verder te kunnen ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Daarnaast bieden we je een marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket en een prima werksfeer!

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt, kun je bellen of mailen naar Sebastiaan van Vliet, Manager Engineering: s.vanvliet@rollepaal.com / 0523-624574.
Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT