11.04.2018
Vacature Service monteur

Jouw rol
Jouw werkzaamheden zijn uitdagend en afwisselend. In de basis zijn de werkzaamheden het monteren van de productiemachines met behulp van tekeningen. Naast de mechanische opbouw sluit je de elektrakast aan en lever je de machine af nadat alle functies gecontroleerd zijn. Hierbij is besturingstechnisch inzicht nodig. Welke machine je bouwt varieert per keer.
Het komt regelmatig voor dat je daarna je eigen opgebouwde machine (of productielijn) bij de klant op locatie gaat installeren, samen met de klant. Je taak is hierbij het functioneel opleveren van de machine (of productielijn) en eventueel de gebruikers van de lijn trainen in de bediening.
Je werkt samen met afdeling Customer Service om wereldwijd storingen te verhelpen bij onze klanten.

Wat breng je mee
Deze functie vraagt om iemand met een klantgerichte en flexibele instelling, iemand die contactueel sterk is. Omdat je de machine volledig zelf opbouwt moet je zelfstandig kunnen werken en resultaatgericht zijn; de kwaliteit van de machine is jouw verantwoording.
Het maken van buizen met onze productielijn is een onderdeel van onze service werkzaamheden; kennis van het extrusieproces is daarom een pre.
Functie-eisen:
• Afgeronde MBO-E of Mechatronica opleiding
• Affiniteit met werktuigbouwkunde
• 3 jaar werk ervaring in een soortgelijke rol
Aanvullende eisen:
• Bereidheid tot internationaal reizen 10-15% per jaar (bespreekbaar), perioden variërend van 5 tot 12 dagen
• Bereidheid om opleidingen te volgen

Rollepaal biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Dit geeft jou alle ruimte om invloed uit te oefenen op onze producten en je verder te kunnen ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Daarnaast bieden we je een marktconform pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prima werksfeer!

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Marcel Klein, Manager Production: 0523-624524.
Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT